onsdag 6 januari 2010

Exklusiva bilder från Hells Angels fest på Stockholmsvägen!
















Bilder: Nippon Kogaku

Under tisdagskvällen den 5 januari genomfördes trafikkontroller utanför Hells Angels nya lokaler på Stockholmsvägen. Norrkopingbloggen var på plats utanför festlokalen där MC-medlemmarna samlades för sin fest. Ett flertal polispatruller fanns på plats under sena kvällen och in mot småtimmarna.

Ett flertal polisbilar körde fram och tillbaka på Stockholmsvägen mellan Norrtullsrondellen och Stockholmsrondellen för att kontrollera ordningen i området och de medlemmar som anlände för att knyta an till festen fick underlåta sig att bli visiterade. Visitationerna genomfördes lugnt och sansat och MC klubbens medlemmar kunde både småprata och skratta tillsammans med poliserna som genomförde kontrollerna. Ingen av MC klubbens medlemmar visade någon som helt aggression mot att polisen fanns på plats, det skojades om det mesta och även polisen verkade, trots kylan, ganska positiva till uppgiften att bevaka festligheterna. Polisen kontrollerade även ingående ett antal fordon som passerade till och från garaget som låg i anslutning till lokalerna.
Norrkopingbloggen erfar med tanke på det höga antalet poliser som fanns på plats, kontroll -och visitationsmetoderna som användes under kvällen så torde "trafikövervakningen" endast vara en täckmantel för en annan form av övervakning av MC lokalerna. Den stora ansamlingen av polisbilar och poliser gjorde att det under kvällen passerade många nyfikna åskådare som undrade vad som var på gång.

3 kommentarer:

  1. Vilka bra bilder! Det är annat än tidningarnas tråkiga "actionlösa" bilder som bara visar en massa polisbilar och poliser.

    SvaraRadera
  2. Sjysst, har kollat runt i tidningarna, bland annat NT och Folkbladet men ingen har egentligen någon vettig information att komma med. Man ser vilka de sympatiserar med? Norrkopingbloggen verkar vara helt ok, Jag var själv där en stund och titade såg inga bråk eller något annat strul. Bra bilder som visar mer än bara poliser!

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera