måndag 12 juli 2010

Rättsfall! 23-årig student köpte sex vid toaletterna i Norrköpings Universitet, Campus.

Inne på universitetet i Norrköping hade 23-åringen sex med minderåriga flickor.

Den 28 november 2009 vid 22.30-tiden bestämde den 23-årige studenten som har anknytning till Karlskrona träff med flera flickor i åldrarna 14-15 år för att ha sex med dem inne på en av universitetets toaletter.

Här brukade den 23-årige mannen sitta och studera om kvällarna. Kanske var det här mannen satt och planerade hur han skulle gå till väga för att få träffa yngre flickor för sex? 

Flickorna blev lovade en stor summa pengar men för att få sina pengar var de tvungna att suga av hans penis, låta honom spruta sin sperma i deras ansikten samt ta fotografier på sig själva. Fotografierna skulle sedan säljas av 23-åringen till en man som kallade sig "Kajsa"  som 23-åringen hade träffat via MSN. "Kajsa" skulle betala en stor summa pengar till 23-åringen som sedan skulle förmedla pengarna vidare till flickorna, men riktigt så blev det inte.


Några veckor före händelsen svarade en flicka på en annons på MSN där en man sökte flickor för sexuella möten, mannen som på MSN kallade sig ”Kajsa” angav att det fanns pengar att tjäna för den eller de som var intresserade av att träffa en okänd man någonstans i Norrköping. ”Kajsa” menade att han kunde betala ytterligare ”bonuspengar” om flickorna dessutom tog av sig kläderna och gjorde annat med den okände mannen.

Efter att flickan prata med sina väninnor kom de överens att låta träffa den okände mannen vid Campus samma kväll. Där väntade nu 23-åringen, iklädd en randig mössa. Enligt instruktionen från ”Kajsa” skulle flickorna ta kontakt med 23-åringen i den randiga mössan och fråga honom vart toaletterna fanns och därefter skulle de komma överens om fortsättningen. Det slutade med att alla fyra flickorna sög på hans penis och han fick spruta sin sperma i deras ansikten, under tiden togs det ett flertal bilder med 23-åringen kamera som ”Kajsa” sedan skulle betala för. Även den 30 november ska 23-åringen, då vid en källarlokal invid Nya torget i Norrköping träffat en av flickorna för få oralsex av henne.


Inne på den rymliga handikappstoaletten lät 23-åringen flickorna suga av hans penis och hans kamera användes för att ta bilder på dem, bilderna skulle sedan säljas till en man 23-åringen chattat med via MSN.

Men efter händelserna den 28 november försvann bilderna från 23-åringens kamera och inga pengar betalades ut till flickorna, de började då misstänka att ”Kajsa” och 23-åringen var en och samme man och att de inte skulle få några pengar för det som hade hänt. Mannen hade efter händelsen slutat logga in på MSN och gjorde sig oanträffbar.

Den 2 juli meddelade Norrköpings tingsrätt sitt domslut som byggde på ett stort bevismaterial. Här fanns att tillgå uppgifter från 35 chattar och över 131 sidor relevanta delar som styrkte att 23-åringen varit ute på internet och tagit kontakt med flickor i flera fall tidigare för sex. Man hittade även en CD-skiva där mannen förvarade bilder på händelserna.

23-årigen fälldes för flera fall av sexualbrott gällande, våldtäckt mot barn, utnyttjande av barn för sexuell posering, köp av sexuell handling av barn samt barnpornografibrott. Mannen kommer nu att de följande 2 åren och 6 månaderna skaka galler i fängelset för sitt tilltag. Mannen får dock till den 23 juli på sig att överklaga Tingsrättens domslut till Göta hovrätt.

Källa: Norrköpings Tingsrätt mål B269-10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar