måndag 28 juni 2010

Blogg hänger ut väktare och poliser med namn och bild. Norrköpings Tidningar skriver om detta men namnger inte sajten trots flera debattinlägg

I dagens Norrköping Tidningar (NT) http://www.nt.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=6106252 kan man läsa om den sida som nu fått flera polisanmälningar mot sig samt en anmälan till JK angående brott mot personuppgiftslagen. Sidan namnger flera personer som uppges arbeta eller har arbetat som väktare och- eller poliser.

Norrkopingbloggen har skrivit och länkat till denna internetsida tidigare och det är nu denna internetsida som uppmärksammas i tidningen NT.
Dock verkar det som om NT vägrar att lägga upp internetadressen till denna sida trots flera påpekanden till tidningen som bl.a Norrkopingbloggen gjort via flertalet debattinlägg till tidningen.

Detta är ett märkligt förfarande då NT verkar vara en tidning som värnar om både yttrandefriheten samt god journalistisk sed, eller vad är det egentligen som hindrar NT från att publicera denna länk?

Norrkopingbloggen bifogar denna länk så att ni som läser detta inlägg kan se vad som står om de aktuella personerna. Ni läsare får själva bedöma om ni anser att NT är en oberoende tidning eller en tidning som endast verkar för vissa intressen och inte ger hela sanningen till sina läsare.

Länk till sidan som hänger ut väktare och poliser http://vaktad.se/

Mvh/
Red: Norrkopingbloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar