fredag 1 maj 2009

Kolmården och Delfinexpressen 1:a Maj - en besvikelse

Bild: Nippon Kogaku

Upp tidigt och iväg! Idag ska Norrkopingbloggen besöka Kolmårdens djurpark. Uppdrag -inviga Delfinexpressen. Vädret är perfekt, solsken och varmt. Väl framme vid den stora parkeringen utanför djurparken stod det fullt med bilar, många var här för en heldag på djurparken. Det blev en snabb sväng förbi några djurhägn och sedan raka spåret till kön vid Delfinexpressen.
Till besvikelsen hörde att det kostade 40 kronor att åka Delfinexpressen och den som trodde att åkturen skulle vara i mer än knappt 50 sekunder trodde helt fel. Många i biljettkön var förväntansfulla och trodde de skulle få åka mer än ett varv, men icke.
Här tar snålheten i med stort S. Endast ett varv och det får räcka, sedan får man alltså köpa en ny biljett för ytterligare 40 kronor, här blir även barnens spargris snabbt tömd och det märktes att många barn som åkte blev besvikna på den snålhet som de nu fick erfara.
Det blev inte heller många åk för Norrkopingsbloggen. Tack för den snåla åkturen Kolmårdens djurpark och Delfinexpressen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar